Over 25 års erfaring

Audio Norway sikrer att din stemme når fram i stille eller støyende miljø med høyeste lydkvalitet når dine kunder, leverandører, skoler eller internt personell besøker din bedrift for en fabrikksomvisning, studiebesøk eller behøver tolkning til ett annet språk.

Vår pasjon for å alltid hjelpe og være lutter øre for dine behov gjør oss til en leverandør som du kan stole på. Bedriften yter service over hela Norge og våre system benyttes daglig på en mengde Norske bedrifter, kommuner, landsting, museum og kirker.

Audio Norway har over 25 års erfaring innenfor elektronikkbransjen. Utover salg tilbyr vi også leie for en dag eller lengre samt opplæring for guider.

 

DINE BESØKERE HØRER ALT

Uansett om det er i ett støyende miljø, liten eller stor gruppe, en eller flere grupper, med eller uten tolk…

Audio Norway er din pålitelige partner for guide- og tolke system.

Vår forretningsidé

Vi vil sammen med deg finne de beste lyd løsningene for guidede turer og tolkning til flere språk. Alt for att dine gjester skal få den besta opplevelsen.

 

Vårt mål

Åpenhet og tillit. Vi ser gjensidig ærlighet i samarbeid med deg og deg som forretningspartner. Dette vi tror er en forutsetning for felles suksess. Pålitelighet og troverdighet betyr at vi beholder det vi lover. Vi informerer på forhånd om viktige hendelser i selskapet og danner dermed grunnlaget for pålitelig langsiktig samarbeid.

 

Hva kan Audio Norway AS tilby?

Ønsker du å kjøpe eller langtidsleie så har vi muligheten til å vise og demonstrere produktet før du bestemmer deg. Dette innebærer att innkjøpet blir korrekt etter dine behov.

Hva innebærer en vellykket avtale for deg?

N

SALG
Kjøp eller langtidsleie etter ditt behov

N

LEIE
Fleksibilitet for din bedrift

N

OPPLÆRING
Opplæring som sikrer kvalitet

N

RÅDGIVNING
Rådgivning for et vellykket resultat