Guidesystem – lei eller kjøp til din bedrift

Lei eller kjøp ett trådløst guidesystem fra Sennheiser så sikrer du at din stemme når fram med høyeste lydkvalitet når dine kunder, leverandører, skoler eller internt personell besøker din bedrift for en rundvandring eller opplæring. Gjennom å kommunisere via ett guidesystem forsikrer du deg att dine gjester får den best mulige opplevelse og tydelig kan høre den viktige informasjonen også i støyende miljøer. Dette innebærer att besøkernes opplevelse blir bedre og att visningen blir mer interessant og att det som formidles faktisk når fram til alle i gruppen uansett størrelse. Guiden eller tolken prater i en mikrofon som sender talen trådløst til hodetelefoner som gjestene har på seg. Systemet er enkelt å bruke og gir alle fullstendig bevegelsesfrihet.

Sennheiser Tourguide 2020 digitale trådløse guidesystem inneholder tre hovedkomponenter, en sender, ett antall mottakere og en lader. Guidesystemet benytter seg av digital teknikk og de lisensfrie frekvensbåndene mellom 863-865 MHz. Sennheiser benyttere godkjente frekvenser av PTS. Systemet er av høy kvalitet og bidrar til å skape en profesjonell image som forbinder din bedrift med kvalitet, innovasjon og kundefokus.Se video

Hvilke fordeler finnes?

Sikkerhet
Sikkerhet er viktig i alle anlegg og fabrikker. Akkurat som å bære beskyttelsesutstyr som vest, vernesko og hjelm, er det utrolig viktig å kunne ha en ubrutt kommunikasjon som sikrer att de besøkende oppfatter viktige instruksjoner fra guiden og att de blir i gruppen under rundvandringen.

Effektivitet
Ved rundturer er guiden oftest begrenset til små grupper, der man må skrike for å bli hørt. Med ett guidesystem blir du effektiv og dere kan klara rundvandringer med alt fra 1 gjest til 100 gjester, uten å behøve å belaste stemmen.

Fleksibilitet
Med guidesystem kan man ha valgfritt antall besøkere i gruppen og opp til 6 grupper kan gå samtidig uten å forstyrre hverandre.

Enkelt
Systemet er utrolig enkelt å installere og benytte. Fra det att dere åpner lokket kan dere være i gang og kjøre i løpet av noen minutter og straks oppleve det positive resultatet.

Kvalitet
Driftssikkerhet, lydkvalitet og holdbarhet er viktig for å kunne oppnå resultat i toppklasse!

Service – Din trygghet
Vi tar hånd om garanti og service av digitale og analoge guidesystem.

Opplæring
Vi underviser i guidesystemets funksjoner, guideteknikk samt å snakke foran en gruppe. Disse opplæringene er oppskattede av brukerne og sikrer att alla kjenner trygghet og bidrar til ett vellykket resultat for din bedrift.

Ønsker du å forbedre kvaliteten på dine visninger?